De tassen van Neven worden voornamelijk gemaakt van recycled materiaal, dat zijn bron vindt in de natuur: leer, schelpen, hout, metaal, stenen, veren. Overal vandaan wordt materiaal verzameld, en in het atelier bewerkt tot het bruikbaar wordt voor een tas of riem van te maken.

Nooit worden er dure vellen `tassen leer` ingekocht. Neven haalt `zijn` leer uit oude bankstellen, oude jassen en tassen en soms haalt hij afval op bij grote leerverwerkers. De ritsen zijn recycled, de gespen en versieringen meestal ook. Alles kan herbruikt worden, en het is de passie van Neven om verschillende materialen, liefst die welke hun oorsprong hebben in de natuur, te combineren tot een mooie en bruikbare nieuwe bestemming.

Een creatie van Neven is de finishing touch bij je outfit.

Omdat er gewerkt wordt met restmateriaal zijn nooit twee tassen hetzelfde. De tassen die je op deze site ziet zijn soms direct leverbaar , soms moet iets dergelijks opnieuw gemaakt worden omdat het exemplaar op de foto al een eigenaar gevonden heeft. We laten je dat meteen weten zodra je iets besteld. Als je niet precies ziet wat je zoekt maar wel interesse hebt in de stijl van Neven
kijk dan onder je eigen ontwerp.