Heb je op de site een tas gezien die je ongeveer zo gemaakt zou willen hebben of een tas die je graag in een andere kleur zou willen. Mail naam van de tas. Vermeld in deze mail ook je telefoonnummer. Wij nemen dan contact met je op.
Neven kan uiteraard nooit meer precies dezelfde tas maken maar wel samen met jou kijken naar iets wat erop lijkt qua kleurencombinatie, qua model of qua uitstraling.

Ook is het mogelijk dat je zelf thuis materialen hebt, die misschien voor jou een speciale betekenis hebben, kledingstukken die niet meer passen, en waarvan je graag een tas of riem wil laten maken, of delen ervan in een tas wil laten verwerken. Of je hebt een bepaald model tas in je hoofd en wil die laten maken van materiaal wat Neven heeft liggen.

In die laatste twee gevallen is het handig als je ons belt of een e-mail stuurt met een tekening of plaatje van je ontwerp en of een foto van de materialen die je wil laten verwerken.
Wij kunnen dan een inschatting maken van hetgeen mogelijk is en bij het maken van een afspraak alvast een prijsindicatie geven, zodat je weet of het de moeite is om langs te komen bij het atelier om je plannen verder door te spreken.